Fabian Schreyer

Fabian Schreyer är en kulturell marknadsförings-/pr-chef och fotograf från Augsburg/Tyskland, som fokuserar på att ta uppriktiga bilder av vardagen i sin hemstad och utomlands. Han är medgrundare av det tidigare internationella gatufotografi kollektivet ‘The Street Collective’, curator för olika internationella gatufotograferingsprojekt och en av författarna till boken “Streetfotografie – made in Germany” (Rheinwerk Verlag). Att […]

Fabian Schreyer är en kulturell marknadsförings-/pr-chef och fotograf från Augsburg/Tyskland, som fokuserar på att ta uppriktiga bilder av vardagen i sin hemstad och utomlands.

Han är medgrundare av det tidigare internationella gatufotografi kollektivet ‘The Street Collective’, curator för olika internationella gatufotograferingsprojekt och en av författarna till boken “Streetfotografie – made in Germany” (Rheinwerk Verlag).

Att ströva omkring med kameran på gatorna visade sig vara det bästa sättet att öka hans medvetenhet om vardagens dolda hemligheter. Det han emellanåt tar med sig hem från sina stadsutforskningar är delade sekunder av perfekta främlingars liv som avslöjar hans fascination för poesin som ligger bakom det vardagliga.

Föredraget kommer att hållas på engelska.

Håll dig uppdaterad med festivalens Newsletter.