Se vad som händer under festivalen, dag för dag.

Under två dagar kommer vi att leva i en värld fylld av gatufoto. Vi har satt ihop ett föreläsningsprogram som ska täcka upp alla krav på inspiration och egen personlig utveckling. Det är med stolthet vi presenterar vad som kommer att hända dessa dagar. Tänk sedan också på du själv är en mycket viktig del i upplevelsen. Utöver föreläsningarna pågår mingel, nätverkande och utställningar löpande.

Dag ett.
Fridag 17 Sep 2021.

Dag två.
Lördag 18 Sep 2021.

  • 09:00 - Presentation med Agneta Dellerfors Rydén
  • 10:15 - Presentation med Gustav Gräll
  • 11:30 - Presentation med Mrs X
  • 12:15 - Extra lång lunch med tid att besöka workshop
  • 14:15 - Pecha Kucha: 7 fotografer visar 20 bilder*
  • 15:30 - Presentation med Pau Buscato
  • 16:45 - Prisutdelning bildtävling
  • 18:00 - Presentation med Anders Petersen
  • 19:00 - Street party med mat och dryck

*Pecha Kucha

Under en timma visa sju fotografer 20 bilder var och berättar om dem. Varje bild visas iexakt 20 sekunder. Detta kräver en del av både fotograf och publik. Fotograferna somkommer att stå på scen är; Jari Kokko, Anna Lithander, Eva Boije af Gennäs, Ulf Granberg, Ninni Andersson, Linda Svensson och Gunnar Fägersten Novik.

Plats för festivalen

Vega på Ringön – mer street kan det inte bli.
Adress: Manufakturgatan 2, Ringön.

Platsen för festivalen är vald med omsorg. Vega Bryggeri på Ringön ligger precis vid älven, granne med nya Hisingsbron. Du upptäcker snart att det är en plats som andas gatufoto, från att du närmar dig tills du kommer innanför dörrarna. Här erbjuds mat och dryck. Bryggeriets egna ölsorter är definitivt en del av upplevelsen. Baren är en gammal uppsågad container, ölen tappas från kranar som är monterade i skåp plockade från nedlagda omklädningsrum.

Det är hur lätt som helst att ta sig dit. Cykla går förstas utmärkt, eller spårvagn 5, 6, 10 och 13. Hållplats Frihamnen. Att promenera från centralstationen över Hisingsbron tar ca 10 minuter. Och självklart kommer du hem. Så här skriver Vegabryggeriet på sin hemsida.

Hur tar du dig hem?
Simma (350 meter till Gullbergskaj).
Buss 47
Taxi
Kroka arm och promenera tillbaka till stan i grupp.
Knacka på hos någon av alla coola husbåtar.

MAP

Var bor jag under festivalen?

Söker du nånstans att bo under festivalen? För att göra det lite enklare har vi gjort ett avtal med Scandic Crown som ligger praktiskt beläget precis intill centralstationen. Därifrån är det promenadavstånd till festivalen på Vega Bryggeri. Genom att använda bifogad rabattkod när ni bokar får ni ett enkelrum för 850 kr och ett dubbelrum för 950 kr. För att priset ska gälla behöver bokning ske minst en vecka i förväg.

Köp ditt festivalpass

Passet gäller för båda dagarna. Från fredag eftermiddag tills vi går hem lördag kväll. Det ger dig tillträde till samtliga föreläsningar och utställningar. Restaurangen kommer att vara öppen under hela festivalen, så du behöver inte ge dig iväg för att äta eller dricka.

Möt våra föreläsare.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elite.

Ta reda på mer

Håll dig uppdaterad med festivalens Newsletter.