Bli en del av Skandinaviens enda gatufotofestival!

Köp ditt festivalpass

Passet gäller för båda dagarna. Från fredag eftermiddag tills vi går hem lördag kväll. Det ger dig tillträde till samtliga föreläsningar och utställningar. Restaurangen kommer att vara öppen under hela festivalen, så du behöver inte ge dig iväg för att äta eller dricka.

Festivalpass

950 KR

Köp ditt festivalpass redan nu. Det blir en investering att bära med sig under resten av året. Vi ser fram emot att träffa dig.

Ta del av hela festivalprogrammet.

Ta del av hela festivalprogrammet. De här två dagarna i september kommer inte bara erbjuda föreläsningar av gatufotografer i toppklass, både nationella och internationella. Okay, många av er kommer säkert till festivalen bara för det. Men Gothenburg Street Photo Festival blir dagar fullspäckade med så mycket mer. Tänk bara känslan att leva, prata och andas gatufoto tillsammans med andra som har samma intresse!

Två dagar fyllda
av inspiration.

Gothenburg Street Photo Festival är Skandinaviens första och enda festival inom genren. Vi har laddat för att verkligen marinera er med inspiration. Vi vänder oss till er som inte hållit på så länge, men också till alla de som är riktigt rutinerade. Här finns något för alla. Det är ett tillfälle att se fram emot, att vara en del av och inte minst prata om efteråt. Målet är att få er att redan nu längta efter nästa års festival.

Bli medlem i Göteborgs Gatufotoförening och få massor av fördelar.

Håll dig uppdaterad med festivalens Newsletter.