Eva Boije af Gennäs

Jag är Eva Boije af Gennäs, född 1957 i Göteborg. Fotograf, mamma, mormor, frisör, människa, körsångare, scout. Människor är min drivkraft, möten, samtal, lära känna och sedan 5 år tillbaka även att fånga dem på bild. När jag med min mobil upptäckte allt som hände runt omkring, utforskade jag staden och människorna. Genom kontakt med […]

Jag är Eva Boije af Gennäs, född 1957 i Göteborg.
Fotograf, mamma, mormor, frisör, människa, körsångare, scout.

Människor är min drivkraft, möten, samtal, lära känna och sedan 5 år tillbaka även att fånga dem på bild.

När jag med min mobil upptäckte allt som hände runt omkring, utforskade jag staden och människorna. Genom kontakt med grupper på Instagram och FaceBook blev det sedan kamera, photo walks och resor runtom i Skandinavien och Europa.

Paris, London, Madrid, Lissabon, Belfast, Budapest, Porto var miljöer som exploderade av liv för någon med en kamera. Idag har jag min Fujifilm XT5 och 16-80 mm, som min bästa vän. Tillsammans ”ser” vi allt som händer, det liv som pågår dygnet runt i staden och som ger mig energi.

Du hittar glädje, humor och det lite kluriga i mina bilder. Gärna färg men även svart-vitt är spännande.

Jag kallar mitt föredrag för StreetLife inspirerad av låten med Randy Crawford därför att för mig är musik och bilder i symbios. När jag ser bilden hör jag musiken så det kommer att bli en del musik också!

Håll dig uppdaterad med festivalens Newsletter.