Gustav Gräll

Gustav Gräll är frilansfotograf baserad i Stockholm, utbildad på Nordens fotoskola Biskops Arnö. Han plåtar mestadels porträtt och reportage för magasin och dokumentära projekt. Han jobbade under några år som resefotograf, men numera är det mestadels Stockholm som gäller. Passionen för gatufoto är stor. En Volvo 740 i snöstorm, 50-talsområden i motljus, djur i fönster […]

Gustav Gräll är frilansfotograf baserad i Stockholm, utbildad på Nordens fotoskola Biskops Arnö. Han plåtar mestadels porträtt och reportage för magasin och dokumentära projekt.

Han jobbade under några år som resefotograf, men numera är det mestadels Stockholm som gäller. Passionen för gatufoto är stor. En Volvo 740 i snöstorm, 50-talsområden i motljus, djur i fönster som betraktar världen utanför. De vackra detaljerna finns överallt.

Föreläsningen heter ”lär dig fånga vardagens bilder” och handlar om att ge sig ut och fotografera oavsett väder, miljö eller ljus. Bilderna och detaljerna finns alltid att hitta, även i den minsta staden, en tråkig, grå novemberdag.

Håll dig uppdaterad med festivalens Newsletter.