Polly Rusyn

Polly är en professionell fotograf med en passion för att göra och lära ut gatufotografi. Som ett resultat grundade hon Department of Street Photography och skapade ”The Street Photography Playbook”. Hennes verk har prisats och ställts ut internationellt på ett antal gatufotofestivaler, publicerade i tidningar som Eyeshot och Nat Geo Traveller UK. Polly har också […]

Polly är en professionell fotograf med en passion för att göra och lära ut gatufotografi. Som ett resultat grundade hon Department of Street Photography och skapade ”The Street Photography Playbook”.

Hennes verk har prisats och ställts ut internationellt på ett antal gatufotofestivaler, publicerade i tidningar som Eyeshot och Nat Geo Traveller UK. Polly har också hållit föredrag om gatufotografering vid Nat Geo Traveller Masterclasses i London. Hon är Fujifilm-ambassadör, en av 100 kvinnor med i den första boken ”Women Street Photographers” någonsin, (kurerad av Gulnara Samoilova och publicerad 2021), en bidragsgivare till ”The Travel Photographer’s Way” (en Bradt-reseguide av Nori Jemil, publicerad 2021) och var finalist i seriekategorin vid London Street Photography Festival (LSPF) 2021.

Gatufotografering för Polly handlar om idéer: idéer kring problemlösning, idéer för att trigga observation och idéer om komposition. Hennes föreläsning kommer att diskutera vikten av idéer inom gatufotografering.

Föredraget kommer att hållas på engelska.

Håll dig uppdaterad med festivalens Newsletter.